Όψεις

Ο τραυματισμός των δοντιών ή η απονεύρωση είναι δύο ενδογενείς παράγοντες αποχρωματισμού αφου πολλές φορές οδηγούν σε μια αλλαγή χρώματος του δοντιού, που οφείλεται στη φθορά και στην απενεργοποίηση του νεύρου. Οι αποχρωματισμοί λόγω ενδογενών παραγόντων δύσκολα επανέρχονται απλά με μία λεύκανση, πολλές φορές χρειάζεται η βοήθεια των όψεων ή των στεφάνων για να φτάσουμε στο επιθυμητό λευκό και φυσικό αποτέλεσμα.

Με τις οψεις ρητινης ,γίνεται άμεση αποκατάσταση και διόρθωση του λειτουργικού ή αισθητικού προβλήματος, σε μία μόλις συνεδρία.Το κόστος είναι χαμηλότερο σε σύγκριση με τις όψεις πορσελάνης, μιας και δε μεσολαβούν ενδιάμεσα στάδια και πρόσθετα κόστη.Χρησιμοποιούμε ποιοτικά άριστα υλικά για το καλύτερο δυνατό αισθητικό αποτέλεσμα. Τα υλικά εφαρμόζονται κατευθείαν στο στόμα του ασθενούς και ο ιατρός μπορεί να διαμορφώσει κατά την εφαρμογή και την αρχιτεκτονική του δοντιού.Με αυτον τον τροπο, αν το χρώμα, το σχήμα και η κλίση δεν αρέσουν στον ασθενή, ο ιατρός μπορεί να τα διορθώσει ταχύτατα.Απαιτείται ελάχιστο έως καθόλου τρόχισμα της επιφάνειας των δοντιών, ενω η αναισθησία δεν είναι πάντα απαραίτητη.Υπάρχει δυνατότητα ελέγχου και τροποποίησης του χρώματος κατά τη διάρκεια της τοποθέτησης. Με τα σύγχρονα συστήματα σύνθετων ρητινών μπορεί να αντιμετωπιστεί κάθε χρωματική ιδιαιτερότητα των δοντιών, για ένα αρμονικό αποτέλεσμα.

Πολλές φορές προηγείται η λεύκανση και έπειτα τοποθετείται η όψη ρητίνης για τη διόρθωση δυσχρωμιών και σχήματος δοντιού.

Close Menu