Οδοντίατρος

Επιστημονικά Υπεύθυνη

Η Μαρία Δάφνη Σαμαρά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Το 2005 εισήχθη στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και αποφοίτησε το 2010 με βαθμό «Λίαν Καλώς». Παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν και ως βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά οδοντιατρεία έμπειρων και διακεκριμένων οδοντιάτρων στη Θεσσαλονίκη.

Το 2011 μετακόμισε στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου έζησε και εργάστηκε σε πολυκλινικές οδοντιατρικής για επτά συναπτά έτη, μέχρι τον Ιούλιο του 2018 , ασκώντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.

Ταυτόχρονα με την εργασία της, από το 2012 μέχρι το 2014 ,σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ, στο διετές μεταπτυχιακό πρόγραμμα της Χειρουργικής Στόματος, μέσω του οποίου δούλεψε στα μεγαλύτερα κεντρικά νοσοκομεία της πόλης. Αποφοίτησε το 2014 και έλαβε τον τίτλο Master of Science με έπαινο.

Τον Σεπτέμβρη του 2014, παράλληλα με τη δουλειά της, παρακολούθησε στο UCLEastman Dental Institute του Λονδίνου, το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα Αισθητικής Οδοντιατρικής. Το 2015 πήρε την πιστοποίηση για την ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων Six Months Smile.Τον Αύγουστο του 2016, μετεκπαιδεύτηκε στην Σύγχρονη Ενδοδοντία στο Kings College του Λονδίνου.

Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στον τομέα της ακτινογραφίας.

Έχει συμμετάσχει σε πληθώρα πρακτικών σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Αγγλία, με ευρύ φάσμα θεματολογίας και έχει δημοσιεύσει επιστημονικές μελέτες της στο εξωτερικό.

Τον Ιούλιο του 2018, έχοντας ήδη λάβει την βρετανική υπηκοότητα, αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να λειτουργήσει το δικό της ιδιωτικό οδοντιατρείο στο κέντρο της Θέρμης, ενώ παράλληλα συνεχίζει τη συνεργασία της με οδοντιατρικές κλινικές στην Αγγλία.

Αποτελεί μέλος του General Dental Council της Βρετανίας και του Οδοντιατρικού Συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Οδοντίατρος

Συνεργάτης

Ο Αντώνης Σαραμάντος κατάγεται από το Κιλκίς, αλλά γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Εισήχθη στην Στρατιωτική Σχολή Αξιωματικών Σωμάτων το 2001 και τον Ιούνιο του 2007 αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με βαθμό «Λίαν Καλώς».

Από το 2007 μέχρι τον Δεκέμβρη του 2008 παρακολούθησε τη σχολή Εφαρμογής Υγειονομικού ως εκπαιδευόμενος οδοντίατρος στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών. Από τον Γενάρη του 2009 μέχρι και τον Αύγουστο του 2015 , υπηρέτησε στον λόχο υγειονομικού στην 71 Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία του Νομού Κιλκίς, ως Διευθυντής Οδοντιατρικού Τομέα. Από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Οκτώβρη του 2016 υπηρέτησε ως οδοντίατρος στην Στοματική και Γναθοπροσωπική Χειρουργική Κλινική του 424 Γενικού Στρατιωτικού Νοσοκομείου Εκπαιδεύσεως.

Το 2016, με τον βαθμό του Λοχαγού, έλαβε εκπαιδευτική άδεια από την υπηρεσία του για την λήψη και του πτυχίου της Ιατρικής Επιστήμης στο ΑΠΘ, για την έναρξη της ειδίκευσης του στην ειδικότητα της Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής.

Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό επιστημονικών συνεδρίων και πρακτικών σεμιναρίων στην Ελλάδα.

Από το 2010 διατηρεί το ιδιωτικό του οδοντιατρείο στο Κιλκίς με ειδίκευση στα εμφυτεύματα και στις χειρουργικές θεραπείες στόματος.

Οδοντίατρος

Συνεργάτης

Η  Βασιλική Κιόση γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Πολύκαστρο του Κιλκίς. Το 2003 εισήχθη
στην Οδοντιατρική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, από όπου και
αποφοίτησε με βαθμό «Λίαν Καλώς». Παράλληλα με τις σπουδές της εργαζόταν και ως
βοηθός οδοντιάτρου σε ιδιωτικά οδοντιατρεία στη Θεσσαλονίκη στο πλευρό διακεκριμένων καθηγητών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου.
Το 2011 μετακόμισε στο Μάντσεστερ του Ηνωμένου Βασιλείου όπου έζησε και
εργάστηκε σε πολυκλινικές οδοντιατρικής για επτά έτη, μέχρι τον Ιούνιο του
2018 , ασκώντας όλο το φάσμα της οδοντιατρικής επιστήμης.
Τον Μάρτη του 2014, παράλληλα με τη δουλειά της, παρακολούθησε
στο UCL, Eastman Dental Institute του Λονδίνου, το μετεκπαιδευτικό πρόγραμμα
Αισθητικής Οδοντιατρικής. Τον Δεκέμβρη του 2014 επίσης πήρε την πιστοποίηση για την
ορθοδοντική θεραπεία ενηλίκων Six Months Smile.
Έχει λάβει ειδική εκπαίδευση στον τομέα της ακτινογραφίας.
Έχει συμμετάσχει σε μεγάλο αριθμό πρακτικών σεμιναρίων και επιστημονικών συνεδρίων
στην Ελλάδα, αλλά κυρίως στην Αγγλία για όλο το φάσμα της οδοντιατρικής.
Τον Ιούνιο του 2018, έχοντας ήδη λάβει την βρετανική υπηκοότητα, αποφάσισε να
επιστρέψει στην Ελλάδα ενώ παράλληλα συνεχίζει τη συνεργασία της με οδοντιατρικές
κλινικές στην Αγγλία. 
Αποτελεί μέλος του General Dental Council της Βρετανίας και του Οδοντιατρικού
Συλλόγου της Θεσσαλονίκης.

Close Menu